O nama

Naša Villa Marina nalazi se uz samu obalu, to je samo nekoliko metara od plaže. Osim toga možete se opustiti uz lijep pogled na našu obalu. Također su u neposrednoj blizini svi interesantni sadržaji i lokalne plaže. Oprema naših apartmana i soba pruža bezbrižan i ugodan odmor.

Imajući ugodan smještaj također postoje duge pješačke staze koje povezuju obalu. Tu vaša djeca se mogu igrati s loptom, biciklirati, skejtati, rolati se, a vi možete uživati ​​u dugim šetnjama sa svojim partnerom gledajući zvijezde u noći, slušajući valove i miris mora. Ako uživate u svitanju možete hodati u tom periodu ili ako ste sportska osoba možete trčati u blizini obale.

U sjeni  izrađenoj od mediteranskog bilja možete uživati ​​pijući naše domaće vino i okušati se u Vašim kulinarskim umjećima uz roštilj za izradu domaćih specijaliteta ili uz svježu ribu koja se može kupiti u našem malom gradu.

Ako se osjećate toplo dok ste roštiljate možete skočiti u more i osvježiti se.

Mi smo pripremili za vas jedno parkirno mjesto koje je natkriveno, gdje možete parkirati svoj automobil.

Na našoj privatnoj plaži postoje ležaljke, suncobrani, stolice i stolovi koje su u mogućnosti koristiti. Jet-ski je dostupan, možete iskušati svoj avanturistički duh ili uživati ​​uz prekrasan pogled na more.

Ležerna, topla atmosfera u Villi Marini i njenom ozračju, susretljivost svog domaćina učinit će da Vaš odmor prođe lijepo.